Рокадите продължават! Ал. Мановски отстранен от кметския стол в Зелен дол

Кметът на с.Зелен дол Александър Мановски е освободен от поста си. Рокадите в общината в Благоевград продължават и това е безспорен факт.

Александър Мановски беше назначен преди 2 години от Румен Томов. Всички в града знаят, че негов баща е известният адвокат Александър Мановски, които е доста приближен до червените.

Преди дни кметът Илко Стоянов съобщи,че кметовете в селата на общината ще се избират от хората, живеещи там, нещо като на местен референдум и той ще се съобрази с това.

За сега обаче не е ясно кой ще изпълнява функциите на Ал. Мановски Когато той беше назначен преди две години хората в селото негодуваха и настояваха да се върне стария управник.

Междувременно на пощата на ИА Региона се получи отворено писмо от жители на с. Зелен дол, адресирано до кмета Стоянов. В писмото обаче липсваха подписи на хора от селото.

„Уважаеми г-н Стоянов, Ние, жителите на с. Зелен дол, с огромно разочарование разбрахме, че сте освободили от длъжност кметския наместник на селото Александър Мановски.

Жителите на селото подехме моментална подписка в подкрепа на Александър Мановски да остане наместник в с. Зелен дол, която за часове събра над 100 подписа от постоянните жители на селото. Още в понеделник , подписката която продължава да се събира и към този момент, ще бъде внесена в деловодството на Община Благоевград, заедно с молбата ни към Вас да възстановите на длъжност Александър Мановски.

Готови сме за среща с Вас за да изразим нашите аргументи лично и гласно, ако подписката не Ви е достатъчна да чуете нашия мажоритарен глас!
Жителите на с. Зелен дол подкрепяме безусловно Александър Мановски за кметски наместник на селото ни!“ пише в писмото.

Свързани новини

Лошо: 104 нови случая на коронавирус в Благоевградска област

vesito

Едва 10 нови случая на COVID-19 в Благоевград

vesito

/Видео/ Албина Анева разби на пух и прах съглашателсвото, предвождано от кмета Румен Томов
ГЕРБ предложиха точката за предсрочното прекратяване на правомощията на председателя на ОбС  да бъде отложена и надеждите на кметската група бяха попарени

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.