Риби последен ден на юни и това ви кара да мечтаете, Рак радостни усмивки носи този ден

Хороскоп Овен
Предизвикателен ден. Ще имате доста възможности да покажете практичните си способности. Опитайте да не се притеснявате прекалено много и да гледате на света по нов начин. Изхвърлете нещата, които ви дразнят от живота. Дайте път на лятото и свободата.

Хороскоп Телец
Интересен ден ви чака. Хората до вас ще ви отправят изненадващи предизвикателства, но пък ще ви помогнат да откриете нови неща и да видите света по нов начин. Общуването определено може да бъде доста стимулиращо.

Хороскоп Близнаци
Покрай Вас бушуват страсти, а Вие имате да свършвате толкова много неща, че ще Ви е нужен Корпусът за бързо реагиране. Идеи, идеи ще се раждат и преливат, а работната ръка все не достига. Май имате нужда от нова организация на мисълта и от нова идео-логия.

Хороскоп Рак
Радостни усмивки носи този ден. Покажете любовта си, създайте нещо красиво и тогава не само Вие, но и всеки покрай Вас ще грее от щастие. Какво всъщност е щастието, какво е удовлетворението? Не е ли то, когато споделиш светлината в себе си и тя заискри още по-силно отразена в погледа на някой друг? Споделете щастието и то ще се върне умножено при Вас.

Хороскоп Лъв
Леко мързелив, леко ленив юнски ден. Ще имате нужда да Ви поглезят, да се погрижат за Вас, да се почувствате подкрепяни и обичани като деца. Може би е добре да не прекалявате и да направите и Вие същото за някой друг, все пак в даването получаваме.

Хороскоп Дева
Любопитството ще Ви заведе на неочаквани места. Желанията ще Ви подтикнат към странни постъпки. Важното е да помните кои сте и да не пристъпвате някои невидими граници.

Хороскоп Везни
Темата за притежанието днес ще изригне с особена сила. Дълбоки чувства ще клокочат и ще Ви подтикват към неприсъщи постъпки. Добре е да знаете кое е Ваше и кое не, особено по отношение на взаимоотношенията. А правата над човека до Вас, разбира се, че нямате, имате просто чувства и добра воля.

Хороскоп Скорпион
Доста предизвикателен ден ви очаква. Ще имате плам, ентусиазъм и желание да ревормирате света по своите правила. Един въпрос, обаче ще ви спъне – защо вашите правила да са по-добри от тези на всички останали и защо точно вие да имате правото да го направите. Опитвайте се понякога да чуете нещо повече от вика на егото и послушайте Душата си.

Хороскоп Стрелец
Последен ден на юни, лятото пламти, морето мами. Днес е ден за релакс. Отпуснете душата си, позволете си да бъдете свободни и да изхвърлите от себе си нещата, които ви тежат и натоварват. Пуснете си музика, потанцувайте, плувайте.

Хороскоп Козирог
Ден за приятели и партита, ден за сбъдване на мечти. Покажете на другите как да се гмурнат в небето, как да разтворят крила, как да дадат път на лятото в живота си. Нека да е лято!

Хороскоп Водолей
Фокусирайте се. Медитирайте, бъдете целенасочени. Дайте си ясна сметка какво точно искате, защо го искате, как го искате. Имате ли силата да понесете неговото случване. И започнете да го случвате, Вселената ще ви подкрепи, само дайте истинска заявка.

Хороскоп Риби
Последен ден на юни и това ви кара да мечтаете. Всичко днес ще ви изглежда по-лесно, по-постижимо, възможно и вдъхновяващо. Опитайте се да запомните това усещане и го извиквайте винаги, когато имате нужда.

Свързани новини

Той не ме прави щастлива – какво да предприема?

Regiona

Изскочи неизвестна снимка на Ламбо

Regiona

Хороскоп за 16 януари 2020. Везни – натоварен ден, Рак – забавленията ви привличат

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.