Рецепта на деня: Лесни и икономични тиганички

Необходими продукти:

1 яйце

7 с.л. брашно

4 с.л. кисело мляко

1 ч.л. бакпулвер

Начин на приготвяне:

Разбийте 4 с.л. кисело мляко с яйцето, до получаване на хомогенна смес. Добавете 1 ч.л. бакпулвер и продължавайте да разбивате с тел.

Добавете брашното на 3 пъти и бъркайте няколко минутки, докато се смесят добре и да няма образували се топченца.

Получената смес наподобява гъста каша, от която се загребва с лъжица и се пържи в сгорещено олио.

Готовите тиганички са неутрални, поради липсата на сол или захар, и са подходящи за поднасяне, както със сладко, шоколад, така и със сирене, пише actualno.com.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

САМО В ПИК TV! Неочакван обрат: Ани Салич се събра с бившия си мъж три години след раздялата им

Regiona

ЕКЗОТИКА: Лили Клюкарката вдигна тайна сватба на Малдивите (СНИМКА)

Regiona

Жените предпочитат брадати мъже

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.