Рецепта за вечеря: Тосканска супа с кайма

Необходими продукти:

250 грама кайма

3-4 картофа

200 мл сметана (20%)

1 глава лук

2 скилидки чесън

50 грама масло

30 грама кашкавал

червен пипер, черен пипер, сол, захар, магданоз

Начин на приготвяне:

В тиган разтопете маслото и добавете каймата. Разбъркайте добре и прибавете подправките, солта, захарта и магданоза. Обелете картофите и ги нарежете на кубчета. Сварете водата в тенджерата сложете картофите да се варят, пише actualno.com.

В отделен тиган запържете лука, заедно с чесъна. След като картофите са готови ги пасирайте. Добавете лука с чесъна. Добавете сметаната и варете още 5 минути. След това добавете готовата кайма.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Рецепта на деня: Домашен сладолед от диня

Regiona

Признаци, че лятната ви свалка ще се превърне в сериозна връзка

Regiona

И Малина избяга от Митко Пайнера

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.