Ремонтират поликлиниката в Банско

Кметът Иван Кадев подписа днес договор с фирма „Градив 77“ ЕООД за ремонт на сградата на поликлиниката в гр.Банско. Строителната фирма на Евгени Тодоров от гр. Самоков получи максималния брой от 100 точки на проведения конкурс за изпълнител.
Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от Община Банско и със средства по програмата на Министерство на труда и социалната политика „Красива България“.
В продължение на четири месеца, изпълнителят на проекта ще извърши ремонт на фасадата, ремонт и изолация на покрива, смяна на дограмата, ремонт на санитарните помещения и изграждане на рампа за достъпна среда.
По време на ремонтните дейности всички медицински кабинети ще продължат да работят, като изпълнителят ще се старае да не възпрепятства обслужването на пациентите.

Свързани новини

Шофьор избяга след удар в друг автомобил край Мурсалево

vesito

2 нови случая на коронавирус в Благоевградска област

vesito

Лекар с коронавирус остана  да работи на първа линия, избра да се грижи за пациентите си

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.