Разюздан купон след концерта на „Планета“

Зрелищно афтърпарти си спретнаха чалга звездите след годишния концерт на телевизия „Планета“.

След концерта в Колодрума изпълнителите се пръснаха из заведенията на Пловдив. Тони Стораро, Мария и Деси Слава заедно с шефа си Митко Пайнера отидоха на гръцки ресторант и поръчките от огромни плата заваляха. Стораро взе със себе си и сина си Емрах. Свидетели разказват, че Деси Слава не хапнала нищо. Певицата призна наскоро, че ще вземе драстични мерки да отслабне.

Истинската веселба настъпва в чалготека, която е в близост до ресторанта. Там Мария буквално къса синджира на благоприличието и покачва градуса на купона, като аха да си съблече блузата.

Илиян Тупалката още повече нахъса Мария, като грабна две палки и започва да бие по малките барабанчета. Борис Дали и Теди Александрова също извиват глас на сцената. Там някъде се мярка и Ваня, а най-много аплодисменти събира Деси Слава. След вечерта без храна, тя продължава в дискотеката без алкохол. Митко Пайнера е напуснал купона и пътува към Димитровград.

За да натрупа опит в бранша, в дискотеката се завъртя и младата певица Таня Маринова. Другите новобранци пропуснаха купона и се прибраха по домовете си, както и по-опитните Милко Калайджиев, Анелия и Галин, също решиха, че нямат нужда от разпускане след събитието.

За концерта в Колодрума ще се говори дълго. С най-впечатляващо участие се разписа една от надеждите на новата генерация фолк диви в „Пайнер“ – Ариа. Най-актуалната певица буквално удари в земята колежите си с визия, шоу и изпълнение, като именно заради нея по никакъв начин не се усети липсата на някои от звездите на „Пайнер“, пише сайтът за клюки и светски новини HotArena.

Източник: fakti.bg

The post Разюздан купон след концерта на „Планета“ appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Хороскопът за днес!

vesito

Астропрогноза: Скорпион – труден ден, Стрелец – ден за благи дела

vesito

Рустик нотки в гарсониерата (галерия)

Regiona
зарежда....