Разраства се! ГЕРБ-Благоевград прие 204 нови членове

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област продължава да се разраства. Само за последните месеци в 14-те общински структури са приети 204 нови членове. Най-много са желаещи да членуват в партията в общините Благоевград и Петрич.

„Добрите резултати се дължат на политиката, насочена към хората, която ГЕРБ води на национално ниво. Активната работа на народните представители от ГЕРБ и срещите им с хората от различни населени места имат широк отзвук и влияят в положителна посока”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Според него големият брой на новоприети членове се дължи и на всеотдайната работа на всички общински ръководства и общинските съветници на партията по места. Всичко това показва, че местните структури са в кондиция, мобилизирани и обединени.

През лятото областното ръководство на партията ще направи обиколка във всички общини, за да се проведат срещи с общинските ръководства и членове на ГЕРБ.

Свързани новини

Шофьор се заби в ограда на АМ „Струма“ и се изпотроши

vesito

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград за периода 08-12.06.2020

vesito

Крадци нинджи атакуваха апартамента на благоевградски бизнесмен, отмъкнаха крупна сума пари

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.