Разкриха шокиращи подробности за сина на Джо Байдън

Синът на Джо Байдън е бил пиян, а паролата на компютъра му е била analfu*k69. Това твърди пред DailyMail, цитиран от bg-voice.com, собственик на сервиз в Делалуерър, който се натъкнал на Хънтър Байдън. Синът на президента на САЩ пристигнал в магазина му пиян, за да поправи счупения си я MacBook. Джон Пол Мак Айзък, който държал сервиза е категоричен, че Хънтър Байдън е бил пиян. Миришел е на алкохол и се е държал неадекватно.

Случката се разиграла през април 2019-а година.

Хънтър пристигнал в магазина и поискал от Айзък да възстанови данни от три негови лаптопа, които били намокрени.

По време на ремонта, Айзък твърди, че е видял доказателства за сексуалните предпочитания на Байдън – вулгарни клипове, непристойни снимки, както и доказателства за данъчни измами.

„Паролата ми е малко странна. Не се изненадвай“, казал Хънтър. Паролата била analfu*k69“. Техническият експерт твърди и че е попаднал на интересен документ, кръстен „income.pdf”, който съдържал плащанията към сина на президента на САЩ.

От него ставало ясно, че Байдън получавал заплати през 2013, 2014 и 2015-а година, които са били по близо милион долара.

„Облегнах се на стола и си затворих очите. Мислех тъкмо да си тръгвам, когато този миришещ на алкохол човек влезе в офиса ми. Зачудих се кой е той. Но само за кратко. Хънтър ми се представи и ми каза какво иска“, разказва Айзък в книгата си „My Battle Тo Expose The Truth“.

На един от компютрите дори имало стикер с името на Бо Байдън или по-скоро на фондацията му, след като той почина.

„Хънтър ме гледаше с насмешка. Мислеше си, че не знам кой е той. А дори и да знаех, нямаше да смея да го разпозная“, разказва компютърния техник.

Той все пак успял да възстанови данните на Байдън, да види провокативните му снимки, както и фишовете му за заплата.

На много от снимките той бил с различни жени, в доста неморални пози.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Неприятен инцидент с дъщерята на Наум Шопов и Теа Минкова

Regiona

Силиконова красавица претърпя инцидент в “Игри на волята”

Regiona

Китайският марсоход се разходи по Червената планета

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.