Първото бебе за 2020 г.!

Първото бебе за 2020 година беше родено в пловдивската АГ клиника на УМБАЛ,,Свети Георги”. Бебето е родено чрез нормално раждане. Казва се Райчо и е изплакало в първата минута след полунощ. Също така ще получи една кметска заплата, обещана от кмета на Пловдив Здравко Димитров. Преди дни той написа в социалн ата мрежа за щедрото си решение и допълни, че първото новородено ще получи и диплома от общината.

„Поздравления за дежурния екип д-р Ямаков, д-р Владов, д-р Стоянова-неонатолог и акушерките Гергана Иванчева и Шенгюл Рамдан!“, съобщиха от болницата във фейсбук страницата си.

Последното бебе за 2019 година проплака в 19,25 часа. Дежурният екип в Родилна зала на АГ клиника – д-р Ямаков, д-р Владов, акушерките Гергана Иванчева и Шенгюл Рамадан, неонатолога д-р Стоянова и санитар Ани Апостолова, работеха активно в последните часове на старата година и в първите минути на новата 2020 година, съобщиха от лечебното заведение и могат вече да се похвалят с три нормални раждания.

The post Първото бебе за 2020 г.! appeared first on Новини от България.

Свързани новини

ДПС избира председател и членове на Централния съвет на Х-тата Национална конференция

vesito

Коронавирусът взе нова жертва у нас!

desi

Удължават учебната година и отлагат абитуриентските балове ако извънредното положение продължи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.