Проф. Георги Михайлов, БСП: Свършва 1-ви април и идва 4-ти, когато ще се сложи край на лъжите!

Десетки балони с изречените лъжи от управляващите през последните години, полетяха в небето над Гоце Делчев. В инициативата на Младежкото обединение на БСП в града се включиха водача на листата в Благоевград проф. Георги Михайлов и кандидатите за народни представители Богдан Боцев, Георги Мишев и Костадин Харисков.

„Днес е един от най-хубавите празници – празника на хумора, но и празника на лъжата. Много лъжи бяха изречени от управляващите в последните 4 години, а и не само през тях. Тези лъжи са пришити към балоните, които ще отлетят в небето. Хубавото е, че то ще поеме техните лъжи, тъй като небето е безкрайно“, каза проф. Георги Михайлов пред хората в Градския парк на Гоце Делчев. Той бе категоричен, че 1-ви април свършва и идва 4-ти април, когато на лъжите трябва да се сложи край. „Затова пожелаваме на всички да гласуват, за да се сложи край на най-голямата лъжа – лошото управление на нашата Родина“, каза още водачът на листата на социалистите в Благоевградска област.

Инициативата на Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев, наречена „Обещания като балони, лъжи за милиони“, бе посветена на Деня на хумора и лъжата. Така, както тези балони отлетяха в небето и някои се пръснаха, по същия начин си заминаха много от обещанията на управляващите и се спукаха балоните им с лъжи, обясниха младите социалисти.

 

Свързани новини

Арбен Мименов с поздравителен адрес по случай Международния ден на учителя

vesito

Кметът Илко Стоянов отличи учители и културни дейци в навечерието на 24 май

vesito

ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира безплатно обучение по китайски език за ученици

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.