Проф. Ангелов: Общинските съветници в Сандански са нарушили реда на ваксинациите

Проверката по случая с имунизацията на общински съветници в Сандански доказа, че редът за ваксинация на гражданите е нарушен. Това написа здравният министър Костадин Ангелов в социалните мрежи.

„В COVID системата, където се регистрират ваксинираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански. За да бъдат изцяло спазени принципите на прозрачност и законосъобразност, в рамките на първия работен ден след получаването на сигнала,  ще бъдат взети обяснения от отговорните за ваксинирането в Сандански лица и институции“, заяви Ангелов.

„Действията ни във връзка с ваксинирането на всеки отделен българин са подчинени на ясни и точни правила, разписани в Националния план! Няма да допусна институции или отделни лица да ги нарушават!, категоричен е здравният министър.

Свързани новини

/Аудио/ Председателят на ОбС Андон Тодоров пред БНР: Няма да допусна старият модел на управление на Благоевград да се върне отново чрез поставени лица
Ясно е едно: Битката за кмет на Благоевград отдавна не се движи по двукоординатната система ГЕРБ и БСП, а между тях

vesito

По покана на кмета Иван Кадев социалният министър Д. Сачева ще посети Банско

vesito

Здравният министър категоричен: Амбицията ни е да постигнем ваксинация на 70%. По този начин ще хвърлим маските

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.