Протестърката Люси Манова поведе десетима на протест под надслов „Търпението свърши“, заяви: Протестираме срещу всички и всичко!

Протестърката Люси Манова поведе десетима на протест под надслов“ Търпението сварши“ пред общината в Благоевград. Попитана за какво точно протестира тя отговори, че протестните действия са срещу всички и всичко. Така и не стана ясно за какво точно недоволстват десетината души, които си направиха снимки с българското знаме пред сградата на общинска администрация в Благоевград.

Справка показа, че протестът се организира в социалната мрежа. Ето какво пише там:

“Във връзка с нарастващото напрежение, глад, безработица, беззаконие, безнаказаност, лъжите на НОЩ и правителството относно Covid19 и отпуснатите (присвоени милиони) Във връзка с пълния хаос, икономически и политически, липсата на план за каквито и било действия, наглостта на криминалния сектор, призоваваме целият български народ да излезе и да заяви без страх своята позиция!“

Свързани новини

Деца от ДГ “Патиланци“ в с. Микрево слушаха беседа за хигиенните навици  

vesito

/Видео/ Андон Тодоров: Томов не изпълни решението на ОбС заради 30 млн.евро! К.Паскалев незаконно е сменил зоната за застрояване на кортовете на „Бачиново“

vesito

Туризмът в Банско закъса за туристи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.