Пророчицата Ванга: 2179 г. идват извънземните

„Запомни! След 200 години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови най-напред сигнали от космоса… А истината за този космос трябва да се търси в старите свещени книги“.

Това споделя Ванга пред своята кръщелница Красимира Стоянова през май 1979 година. Историята родственицата на петричката пророчица записва в книгата си „Ванга“, а простата аритметика показва, че първата среща на човечеството с извънземните „братя по разум“ ще бъде през 2179 година.

Ще си говорим с извънземни през 2179 г. за първи път

„Дотогава човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития, ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра“, казва Ванга пред дъщерята на сестра й Любка и точно тогава добавя знаменитата си фраза, че „ще дойде на света най-старото учение, но Сирия още не е паднала“.
През 1981 г. при пророчицата пристига ливанският журналист Абдел Амир Абдала. „Ливански журналисте, приближи се и седни тук! Шофьорът да излезе“, казва Ванга.
„Това беше първият сигнал, който ми разкри силата на Ванга. Как разбра, че шофьорът е в стаята?“, описва впечатленията си Абдала в политическия седмичник „Ал китах ал араби“ в Бейрут.

„Слушай – казала пророчицата на Абдел, след като взела подадената от него бучка захар – твоят баща и твоята майка са живи и са в Ливан. Ще имаш седем деца и когато станеш на 42 години, ще бъдеш свидетел на голяма война, но няма да ти кажа кой ще я направи“.
След това продължила: „Вашите отношения със Сирия трябва да бъдат много добри. В бъдеще тези отношения ще станат и още по-добри.“
Пророчицата замълчала за миг и после добавила: „Чуваш ли, в този момент в Бейрут има война. Този огън ще се загаси, но след това пак ще пламне“.
Връщайки се в Ливан, Абдел потърсил в архивите и намерил материали, в които се казвало, че в същия ден – 2 декември 1981 година – в западната част на Бейрут е имало въоръжен сблъсък между две организации.

И по отношение на приятелските отношения между Сирия и Ливан Ванга се оказва права. На 15 октомври 2008 г. двете страни официално стартираха дипломатическите отношения помежду си, за първи път от 60 години насам, след като Ливан получи независимостта си.
Но това не е всичко. Ванга вещае кръвопролития и безредици в Никарагуа пред високопоставен представител на държавата през 1978 г. Гостът изразил надежда, че там скоро обстановката ще се нормализира поне отчасти. Но петричката пророчица му казала: „Не, още много кръв ще се пролее там. Реки от кръв ще текат. Какво още ви чака, не можете да си представите!“.

Потвърждение на думите на Ванга идва през пролетта на 2018 г. Кървавите протести срещу президента Даниел Ортега доведоха до смъртта на близо 100 души и стотици ранени. Повод за демонстрациите бе подготвяна промяна в системата за социално осигуряване.
Ванга продължава с мрачните си прогнози за бъдещето на света пред своята кръщелница и навръх Бъдни вечер през 1981 година, пише България днес.
„Ще има после и години, когато градове и селища ще се рушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще вземат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой“, казва пророчицата.
И добавя: „Между хората ще се създават нетрайни, съмнителни връзки и ще се разпадат още в началото. Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, по-точно амбицията и егоизмът ще са стимули за отношения“.
Ванга е категорична, че много хора започват да се връщат по селата и този процес ще продължава.
„Най-добре са тези хора, които живеят в планината, на високото. Взима си жената хурката и си преде. Закара си овчиците на паша и си пее. Намерят се с мъжа си и се налюбят. Гледат си децата как играят по поляната и си живеят… А в големите градове е нещо страшно: виждам хората как тънат в тиня до шията. Минават пред мене и всеки носи табела на врата си, на която пише:“Аз съм лицемер“, „Аз съм крадец“, „Аз съм лъжец“, „Аз съм измамник“, „Аз съм подлец“, споделя пророчицата.

Свързани новини

И днес два нови случая на заразата в Благоевград

vesito

Благоевградчанинът Н. Бодуров скочи на Дерменджиев: Удари ме с мокър парцал!

vyara

Благоевградчани отново подведени: Няма шанс скоро да се узакони паркът до гробището

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.