Приключението да обичаш зодия Близнаци

Да обичаш зодия Близнаци понякога се оказва цяло приключение. Тази статия би могла да бъде възприемана като кратък наръчник как трябва и не трябва да постъпвате със своята половинка, ако случайно сте се обвързали с представител на най-многоликата зодия, която може да съществува изобщо, пишe flagman.

Близнаците – били те жени или мъже – имат безброй лица. Пригответе се за сблъсъци с поне по две от тях всеки ден. Кого заблуждавам всъщност? Де да бяха две! Много повече са.

Фазите на Близнака са си проява на чиста шизофрения, в която обаче има известен чар. Ако проявите необходимата наблюдателност, лесно ще откроите основните им настроения.

1. Еуфоричен близнак – най-готиният от всички – не спира да говори, хиперактивен, нон стоп усмихнат, нежен и отдаващ, прекрасна е тая фаза, стига да траеше малко по-дълго. Тъкмо да си помислиш, че всичко е наред и идва… номер две:

2. Ядосан близнак – той може да се появи от нищото или пък без вие изобщо да си давате сметка, че сам сте предизвикали това цунами, това земетресение, тази масирана атака, която обикновено рухва върху вас като планински масив, но пък има и добра новина – отшумява бързо и мястото ѝ заема… номер три:

3. Замислен близнак – като същински философ, той просто замълчава и се вглъбява в себе си. Погледът му се променя, става леко неясен, мълчанието му може да продължи с часове и е много важно, подчертавам много важно, да не го питате какво му е, да не задавате каквито и да било въпроси. Е, не става така, когато дойде замисленият Близнак. Разпитването не върши работа. Дори напротив – само влошава нещата. Ако прекалено много дуднете на главата на замисления Близнак (както имах неблагоразумието да правя аз, докато си дам сметка, че е грешка) – то по всяка вероятност до няколко минути ще съжалявате. Току-що събудихте номер четири.

4. Тъжен близнак – като ви погледне в очите и ще ви се скъса сърцето, казвам го съвсем извън клишето. Той е едно кълбо от емоции, една амфора, пълна с тъга, една чувстваща, разголена срещу ви душа, която всеки момент може да прокърви. Близнаците по начало за ужасно чувствителни, тях ги водят напред емоциите, а не разумът. Натъжат ли се, става направо страшно. Тук рецептата е същата като в предната точка – тишина. Оставете ги намира. Нека си го изживеят. Етапът си е техен, ако ще и да се е родил в главите им – оставете го там да си отмине. Знам колко ще ви бъде трудно да останете безразлични, когато видите как плачат неутешимо и ви уверяват, че е без причина, но повярвайте ми – друг начин няма, освен да си затраете. Скоро ще се завърне еуфоричният Близнак и нещата ще си дойдат на мястото.

И така до другия път, когато колелото отново се завърти. Важно е едно: да не спирате да ги обичате. Любовта побеждава всичко. А любовта с Близнак е минимум двойно по-разтърсваща, знаете. Като за капак – никога не ви е скучно, защото живеете с няколко човека едновременно. Същински рай!

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Конър Макгрегър стана футболен бос

Regiona

Столетниците от Лома Линда разкриват тайните на дългия живот

Regiona

Рецепта на деня: Печено халуми с ароматни подправки

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.