Приемат отчетите на общинските дружества на извънредна сесия на ОбС Благоевград

Председателят Андон Тодоров свиква извънредно заседание на ОбС Благоевград. То ще се проведе на 12 юни 2020 г. /петък/ от 9.30 ч. в зала „22-ри Септември”.

В първа точка в дневния ред е заложено предложение от Председателски съвет към Общински съвет Благоевград, относно изменение и допълнение на Етичен кодекс на общинския съветник в Общински съвет Благоевград.

В дневния ред са включени предложения относно приемане на годишен финансов отчет и баланс за 2019 година на общинските дружества.

Сред тях са дружество „Медицински център I – Благоевград” ЕООД, „Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания – Благоевград” ЕООД, „Център за психично здраве – Благоевград” ЕООД, „Благоевград инвест 2016” ЕООД,
„Паркинги и гаражи – Благоевград” ЕООД, „Пазари” ЕООД, „Биострой” ЕООД и  „Специализирана болница за активно лечение по онкология “Свети Мина” ЕООД.

Свързани новини

Зам.кметът Евгени Терзиев: Променя се движението по улици в централната градска част на Благоевград

vesito

Без срам! Алекс Петканова се съблече гола СНИМКИ 18+

vesito

Учителка на второкласници в Пето училище в Благоевград с коронавирус, пореден клас минава дистанционно, колко ефикасна е заповедта на министъра?!

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.