Представители на НСА на среща с ученици от Благоевград

Националната спортна академия “Васил Левски” проведе среща с ученици от училища в Благоевград като част от кандидатстудентската си кампания. Гл. ас. Десислава Илиева – преподавател по спортен мениджмънт и студентът в магистърската програма Росен Богоев представиха възможностите за реализация на бъдещите кандидат-студенти. Представянето се осъществи с активното съдействие на Ивайло Златанов – началник на РУО Благоевград и подкрепата на учителите.

Ученици от СОУИЧЕ “Св. Климент Охридски” проявиха заинтересованост и желание да се включат в разнообразието от възможни специалности, които НСА предлага – треньор по вид спорт, учител по физическо възпитание и кинезитерапия. Сред тях са и атрактивните специалности като спортен мениджмънт, спортна анимация, спортен коментатор, кондиционна подготовка, медицинска сестра и други.

Свързани новини

Общинари треперят за работните си места! Кметът Стоянов закрива звено „Обществен ред и сигурност“ , без звено „Връзки с обществеността“, увеличава администрацията с 17 чиновници и още за новата структура…

vesito

Възможно нарушено водоподаване за село Буково, общ. Гоце Делчев

vesito

44 двойки честваха своите „златни“ и „сребърни“ сватби в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.