Представители на зодия Телец, Дева или Козирог ще са търсена и предпочитана компания днес

Луната в Рак ще направи деня по-емоционален, по-цветен, нашите сетива и инстинкти ще се изострят и впечатлителността ще е особено висока, в повечето случаи интуицията ще ни води към една правилна и обслужваща чувствата ни посока.

Ще можем да оздравим близки връзки с хора, които са ни важни, това ще се случва чрез прояви на загриженост. Ако някой държи на нас, това няма да остане скрито, напротив.

Все пак деня предполага приятни преживявания, перспективните отношения ще станат по-здрави, мнозина ще прекарат приятно с любими личности, може да си доставите удоволствие, включително с хубава храна, по-романтична обстановка или такава, която отговаря на индивидуални предпочитания за уют, близост и т.н.

По-капризно поведение ще се проявява предимно в случаи, когато човек страда от недостиг на внимание, разбиране, трудно ще се прикрива подобно неудовлетворение там, където съществува.

Овен, Лъв, Стрелец– чудесен ден да хармонизирате или подобрите най-близката си среда на съществуване. Справяте се отлично с домашни и битови приоритети, мнозина ще прекарат незабравими или запомнящи се мигове с любими хора, в семейството, но не само. Подходящо време да се вслушвате във вътрешния си глас, той ще е верен ориентир. Някой ще могат да сбъднат съкровено желание или ще се отдадат на релакс…

Телец, Дева, Козирог– търсена и предпочитана компания сте, получавате приятни новини или все ще се намери някой, който ще повдигне тонуса и настроението ви. Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, а в късния следобед и вечерта тази тенденция ще се премеси и с изненади, в повечето случаи- позитивни, разнообразяващи или освежаващи ежедневието ви.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и конструктивен, справяте се отлично с дела, включително такива, които са изостанали във времето. Подходящо време да подействате позитивно на благосъстоянието ви, включително чрез разговори, решения, подкрепа. В друг случай- подходящо време за оздравителни процедури, ако се нуждаете от такива.

Риби, Рак, Скорпион– често може да се оказвате център на внимание, влияете силно на психиката и емоциите на близкото ви обкръжение. Всичко ви се получава с по-голяма лекота. Когато държите на някого- ще го демонстрирате по специфичен начин и това ще докосне нечие сърце. Но и обратното е вярно- все ще се намери някой, който да ви подейства по подобен начин- да отключи ярки и запомнящи се емоционални преживявания.

Свързани новини

Специален хороскоп за Баба Марта

vesito

Евелин Костова иска да напълнее

Regiona

Георги Любенов разкри: Преборих „короната“ благодарение на…

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.