Празнично шествие на абитуриентите в Разлог

Разлог изпрати 211 абитуриенти от Випуск 2023, възпитаници на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“, Професионална гимназия по транспорт и Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“.
Стилни, красиви и чаровни, облечени в красиви рокли и елегантни костюми, дванадесетокласниците бяха посрещнати на централен площад „Преображение“ от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова, зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфарова и с много изненади, организирани от Община Разлог.
По повод празника на абитуриентите сърцето на Разлог се превърна в снимачна площадка, с музика под звездите, коктейл и празнична заря.
„В деня на словото, знанието и българския дух, изразяваме своята гордост, че пред нас стои едно амбициозно, младо поколение. Днес поемате по-подготвени, знаещи и можещи, по един нов път, осеян с трудности и премеждия вие сте подготвени. Мечтайте и преследвайте своите цели, защото всички препятствия ще са една добра основа за растеж и самоусъвършенстване. С гордост и уважение споменавайте името на вашето училище и община Разлог. Развивайте се и продължавайте занапред да ни радвате с многобройните си успехи! На добър час!“, поздрави всички абитуриенти инж. Гърменов.

Свързани новини

Спират водата в село Хвостане община Гърмен

vesito

Спасители: Сваляме труповете на ръце, дано мине без инциденти!

vesito

Бивш нападател на Пирин пред трансфер в Македония

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.