Празничен хороскоп 14 февруари

ОВЕН (21 март – 20 април)

Може да бъдете поздравени – успехите на работното място са невероятни, а в кариерата сте напреднали. Дори тези, които не са вярвали във вашите силни страни и способности, ще се удивят. Любовните взаимоотношения, ще носят само положителни емоции, което ще ви даде сила и енергия. По темите за живота, е по-добре да не философствате, а да започнете активна работа.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да завършите всичко, което сте започнали, за да отворите пътя към новото. Може да оставите работата за малко настрани и да си позволите да се отпуснете в кръга на приятелите. В края на краищата, всички пари в света няма да заработите. Отношенията с роднините могат да се променят драматично, уви, в лоша насока. Може би сте твърде принципни?

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очакват ви критични ситуации, от които ще бъде трудно да намерите изход. Но ако подкрепата от близките хората, дойде навреме, всичко ще мине с малка загуба. Пестете не само пари, но и духовна сила. В противен случай, ще станете зависими от хора, които изпитват към вас жалост, а не искрени чувства.

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви един добър ден, когато настроението ви ще бъде не само празнично, но и слънчево. Това е по вина на новата любов, която се е появила в живота ви напоследък. Ползата от малките дела, ще бъде огромна, така че не ги пренебрегвайте. За да си починете от всички трудности и неприятности от последните дни, трябва да се отпуснете или да отидете на кафе.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Няма да имате сили или желание да свършите всичко, което сте планирали. Може дори да оставите личните си проблеми настрани, за да не развалите нещо. Мрачното настроение, ще ви навреди в личната сфера. Любимият човек очаква от вас действия, а не обещания. Достатъчно сте го „хранили“ с красиви думи и признания.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да разширите обхвата на интересите си и да разнообразите живота си. Може да правите промени в личния живот, особено ако сте необвързани. Подобрете ежедневието си и изработете ясна схема на действие. Перспективите в финансовите дела, далеч не са химерични, така че сериозно се заемете с това в този ден.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да избягвате стреса – психологически и физически. Денят е по-подходящ за почивка, тиха комуникация и изследване на вашия духовен свят. Не започвайте неща, с които сте малко запознати. Опитайте се да поддържате дистанция от хора, които са много по-възрастни от вас. Вечерта, ви очаква приятна изненада от любимия.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Не се препоръчва да забравяте за основните неща, от изпълнението на които зависи много. Това повече се отнася за финансовите въпроси, които не са на нужното ниво. Ако не спрете да преследвате идеалната любов, ще останете сами. Склонни сте да фантазирате, но не го правете до такава степен. Вечерта е възможно спешно пътуване.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще покажете истински чудеса, в творчеството и техническия прогрес. Всичко, с което ще се заемете, ще се отдава в ръцете ви. Искрените чувства, ще ви помогнат да погледнете на личния си живот по различен начин. Възможно е много от вас, да решат да възобновят връзката си с бивш любим или да отменят развод. Вечерта е подходяща за дълго пътуване.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се отвръщайте от хора, които искат вашата подкрепа. Дори и с пари да не може да им помогнете, ще могат да се облегнат на вашето надеждно рамо. Не бъдете упорити в тези области на живота, където е необходима гъвкавост и лоялност. Дори във финансовата област, трябва да станете мъдри, за да не загубите натрупаните средства.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Специално внимание трябва да обърнете на вашето здраве. Ако не искате да хванете простудно заболяване, обличайте се според времето и не общувайте с болни. Любимия човек, ще ви подари нещо, за което отдавна мечтаете. Вечерта, се опитайте да си починете и отпуснете преди лягане.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не е препоръчително за този ден да планирате пътувания, преговори и разговори с любимия човек. Слушайте гласа на сърцето си, успокойте се морално и не бягайте след неща, които водят до проблеми. Трябва да се съсредоточите върху постиженията, довели ви до успех. Благодарете на онези, които са ви помогнали от сърце.

Свързани новини

MrBit регистрация е вече достъпна за българи

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците податливи на влияние, Козирозите ги очаква много работа

vesito

850 милиона долара достигна джакпотът на американската лотария

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.