ПО-ДОБРЕ ДА СИ ХУБАВЕЕ ТИХО: Плеймейтката Михаела Тодорова счупи тъпометъра – надутата блондинка раздава агнета за Коледа

Плеймейтката Михаела Тодорова затвърди негласното правило, че носителките на тази корона трябва просто да са красиви и да си мълчат.

Блондинката от Казанлък, която вече няколко вечери в „Черешката на тортата“ се притеснява да не изглежда тъпа, направи сериозен гаф.

С желанието да помогне на бедни хора тя предложи всички участници в предаването да се разберат да дарят за наближаващата Коледа… агнета.

Останалите звезди доста се шокираха от предложението, а Гери Турийска не можа да скрие изумлението си от странното предложение. В защита на Тодорова трябва да кажем, че тя е вегетарианка, но все пак като жителка на малък град с много села около него все веднъж е ставала свидетел на коленето на прасе за Коледа, пише „Хотнюз“.

Издънката й не бе подмината от друга участничка в „Черешката“ Биляна Йотовска, която й се присмя със закачлив пост във „Фейсбук“. 

Източник:

The post ПО-ДОБРЕ ДА СИ ХУБАВЕЕ ТИХО: Плеймейтката Михаела Тодорова счупи тъпометъра – надутата блондинка раздава агнета за Коледа appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Величествената снежна Москва (галерия)

Regiona

Галена щяла да кърми бебето на Златка и Благо

Regiona

Нервни навици, които са вредни за вашето здраве

Regiona
зарежда....