Подобряват доставянето на електроенергия на домакинствата от ромския квартал на село Баня

След поет ангажимент от страна на инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.- кмета на община Разлог- Иван Гюров и кмета на село Баня- Магда Първанова, до края на седмицата започва подобряване доставянето на електроенергия на домакинствата от ромския квартал на село Баня.
С оглед завишеното електропотребление, отчетено през последните години по време на Коледните и Новогодишни празници, както и с цел отстраняване честите прекъсвания на тока, ще се обособи втори клон за подобряване качеството на захранване. Служители на “Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД започват и изтеглянето на кабел, с дължина около 200 метра, със захранване от ТП Банята.
Действията бяха предприети по инициатива на г-жа Първанова, във връзка с зачестилите оплаквания и сигнали, свързани с ниското напрежение и честите прекъсвания на тока.
Преди броени седмици кметът на Баня проведе среща с представители на махалата, по време на която се обсъдиха възникналите проблеми. Своевременно г-жа Първанова запозна и ръководството на Община Разлог с казуса, след което последва и информиране на доставчика на електроенергия – Електроразпределителни мрежи “Запад“ ЕАД.

Свързани новини

В навечерието на Деня на народните будители областният управител Николай Шушков връчи почетен плакет на дългогодишния директор на РТВЦ- Благоевград – Валери Яков

vesito

Внукът на Милан Богдански празнува с дядо си ЧРД

vyara

Явор Бахаров отново отърва кожата

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.