Петьо Кръстев оглави отново ансамбъл „Пирин“

Бившият художествен ръководител на ансамбъл „Пирин “ Петьо Кръстев спечели конкурса и се завръща на ръководния пост, след като бе отстранен  преди време.

Комисията преценила, че сред кандидатите -временният ръководител Мирослав Димитров и диригентът Стоимен Добрев, Кръстев се е представил най-добре. След като в медийното пространство се завъртя името на Кръстев, ансамбълът излезе пред прозорците на кмета Томов и изиграха хорото на протеста срещу връщането на Петьо Кръстев. Явно е обаче, че Кръстев е избраникът и оттук нататък ансамбълът ще трябва да работи под негово ръководство, независимо от протестите на танцьори и певци.

Припомняме, че за 1 година под негово ръководство ансамбъл „Пирин “ не е реализирал почти никакви приходи и е имал минимални участия.

Кръстев бе освободен, а мястото му бе заето от Денислав Кехайов, който преди малко повече от месец изненадващо подаде молба за напускане.

Според непотвърдена информация е бил принуден, за да се освободи място за нечий друг избраник.

Дали този избраник е Петьо Кръстев, можем само да гадаем, но е факт, че именно той спечели конкурса.

Свързани новини

ВАС изпрати решението за кмета Томов, ОИК се събира във вторник

vesito

Официално: Арестът на Васил Божков е потвърден от ОАЕ

vyara

27-годишна от Благоевград с коронавирус

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.