Песни с вечността сродени

Пее душата на Банско. Пеят мъжете на Банско . Пее мъжка фолклорна група „Банскалии“при читалище “Никола Вапцаров“ с ръководител Димитър Касапинов – песни с вечността сродени. В навечерието на празника на самодееца, на сцената в големия салон на читалището беше представен новия албум на мъжката певческа група. Албумът „Песни с вечността сродени” е продуциран от радио Благоевград с изключителното съдействие на директора му Елисавета Каменичка. Звукозаписите са осъществени в Музикално- продуцентски комплекс на радиото.Музикален продуцент и звукорежисьор – Маргарит Русев.Аранжимента на песните от албума са дело на музиканта и композитор Валери Димчев. Танцовите формации “Веселие“, „Еуфория“ и „Пиринско настроение“ с хореограф Десислава Баханова и мъжете от дружина „Перински айдути“ допринесоха за бляскавото представяне на албума.

Свързани новини

Обадете му се да почерпи: Председателят на ОбС Андон Тодоров стана на 50

vesito

Дългогодишният шофьор на училищен автобус към СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли Стефан Топузов излиза в заслужена пенсия

vesito

МОН съветва да се отложат баловете

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.