От 2 до 4 юни: Булмедика/Булдентал/Дерма & Ететика в Интер Експо Център

Две седмици ни делят от тазгодишното издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. От 2 до 4 юни професионалното събитие ще събере за 55-и път водещи компании от сектора на медицината и денталната медицина със специалистите от медицинския, денталния и дерматологичния сектор.

„С изданието през 2020г. дадохме рестарт на цялата изложбена индустрия у нас. Успешното реализиране доказа, че изложенията са сигурно и безопасно място за изграждане на бизнес контакти и обмен на опит“, споделят организаторите. И допълват, че изминалата една година е доказала важността и високата добавена стойност на физическия контакт; на бизнеса „на живо“. В ежегодния календар на изложенията се затвърди новият формат ДЕРМА & EСТЕТИКА, ориентиран към дерматологията и естетичната медицина.

Благодарение на обединените усилия на организаторите, партньорите и изложителите, специализирана публика от страната и чужбина посети щандовете на компании от България, Румъния, Китай, Турция, Македония, Русия. Участниците бяха 99. За предстоящото издание организаторите очакват увеличение както на броя участници, така и на представените държави.

Здравната сигурност

Интер Експо Център продължава да налага най-високите стандарти и внимателно да следи за стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Въведен е входно-изходен контрол и се спазват най-високи хигиенни изисквания. Създадени са допълнителни „Вътрешни правила“. Като част от пакета с превантивни мерки, които Интер Експо Център предприема, е предварителната електронна регистрация за посещение, коята може да бъде направена в сайта www.bulmedica.bg.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за професионални събития. И през тази година, от 2 до 4 юни, форумът ще предложи богата съпътстваща програма, изпълнена с професионални събития, лекции и демонстрации.

За посещение можете да се регистрирате ТУК.

Всички новости за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще откриете на сайта www.bulmedica.bg

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Джинджифилът поскъпна рекордно!

desi

Петролът може да се срине до 10 долара при постигане на климатичните цели от Париж

Regiona

Частично слънчево затъмнение в първия летен ден

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.