От понеделник, 9 януари гражданите на община Сандански могат да заплащат данък върху превозни средства

От 9 януари /понеделник/, гражданите на община Сандански могат да заплатят данък върху моторни превозни средства на касите в сградата на Общинска администрация Сандански, намираща се на бул. Свобода № 1, на касите на EasyPay, чрез виртуален пост или по банковата сметка на Община Сандански в Интернешънъл Асет Банк АД:
– BIC: IABGBGSF
– IBAN: BG79 IABG 7648 8401 3133 01
– Вид валута: BGN
– вид плащане:
Кодове за вид плащане за сметки 7311
Данък върху превозни средства 44 23 00
Всички данъчно задължени лица, които предплатят до 30 април /включително/ 2023 г. своите задължения в пълен размер, ще се възползват от 5% отстъпка.
Важно за санданчани е да знаят, че местните данъци и такси могат да бъдат заплатени на две равни вноски в следните срокове – до 30 юни /първа вноска/ и до 31 октомври /втора вноска/ на годината, за която е дължим. След изтичане на сроковете за погасяване на първа и втора вноска, на незаплатилите започват да текат лихви.

Свързани новини

Община Гоце Делчев проведе двудневна публична дискусия на тема „Правата на човека и социалния контрол“

vesito

Зам.-кметът Дамян Качулски е освободен от длъжност

vesito

Млад мъж в болница след жесток побой

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.