Отчаяна майка изкарва луди пари като уебкам модел (СНИМКИ)

Млада и отчаяна майка, която била толкова бедна, че се възползвала от дарения с храна, за да оцелее и да нахрани детето си, разкри, че позирането по бельо пред уебкамера я е спасило, предава Dailystar.

Честити Роуз от Западен Мидландс, Великобритания, не успявала дори да плати наема си. По онова време 32-годишната жена работела като администратор на акаунти, но имала проблеми с психичното си здраве и трябвало да спре да работи.

„Борех се с психичните си проблеми отдавна, работех страшно много всеки ден, получавах минимална заплата и пак не можех да свържа двата края. Не можех да се справя. Синът ми също имаше проблеми с психичното здраве и се опитваше да се грижи за дома но, докато бях на работа. Трудех се над 40 часа седмично и всичко ми дойде твърде много“, споделя тя.

Неспособна да плати сметките си, Роуз живеела само на инстантни спагети и кафе. Затова, когато вече нещата станали толкова сериозни, че тя трябвало да напусне жилището, тъй като не можела да го плаща, решила да се обърне към уебкамерата, за да изкара някой допълнителен паунд.

Честити се свързала с друго момиче, което практикува тази дейност, на име Лола. Тя я потърсила за съвет. 

В началото ѝ било трудно. „Първият път, когато влязох в агенцията, бях вкаменена. Имах чувството, че се намирам в бар за срещи на сляпо“, разкрива Роуз.

Лека-полека обаче нещата във финансов план започнали да се подреждат. В момента жената е изплатила всички свои дългове.

Майката споделя: „Откакто станах уебкам момиче, получавам много добри пари и имам свободата да водя социален живот. Финансово и психически съм на по-добро място. Вече не се моля за отсрочка да платя наема си. В момента дори спестявам, за да мога да си купя собствена къща“, казва още тя.

По думи на Роуз новата ѝ работа е невероятна и се труди само около 25-30 часа седмично. И макар понякога да има дълги часове, в които да няма никакви обаждания, тя твърди, че „ключът е в постоянството“.

Семейството ѝ я подкрепя, макар в началото близките ѝ да били объркани. 

„Майка ми и доведената ми сестра не бяха запознати с тази професия и имаха нужда да ми зададат много въпроси. Сега обаче те се гордеят с мен и се радват да ме видят щастлива и лишена от стрес, имайки се предвид размера на напрежението, което последната ми работа ми носеше“, казва Роуз.

Роуз допълва още, че когато била дете, родителите ѝ били суингъри и често имали различни партньори.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Аналогов срещу дигитален часовник – кой е по-добър?

Regiona

Нагла свекърва съсипа сватбата на сина си

Regiona

Диляна Попова – предизвикателна и гола (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.