Откриха тялото на брокерката Теодора Бахлова

Тялото на брокерката Теодора Бахлова е било открито в гробището на Бургас. То е било разчленено, по същия начин, както и това на убития Юмер, който бе открит в нива до квартал „Долно Езерово“. За убийството му бе арестуван Станимир Рагевски, занимаващ се с недвижими имоти, а до трупа полицаите са били заведени от съдържателя на клуб в ДНА-Деян , който вече в Бургас е познат с прозвището Готвача. Той действително сам готвел в заведението си.

Деян помагал на Рагевски да изнесат трупа на Юмер в торби, натъпкани в бидони, които откарали в нивата, извадили  и скрили торбите с частите от трупа сред тръстики в заблатеното място. Разследващите го водят като свидетел.

Говори сее, че при втория му разпит в сряда,  Готвача завел криминалистите на мястото, където била укрита транжираната Бахлова. Дали той е арестуван или още е на свобода, за ужас на бургазлии не е ясно, както и какво е участието му в двете престъпления.

Рагевски, Готвача и Юмер работели заедно от години. Рагевски бил шефът, Деян готвел и събирал в заведението си високопоставена клиентела, а Юмер наскоро излязъл от затвора, въртял се около тях и бил момче за всичко. Брокерката Теодора пък имала бизнес с Рагевски.

Говори се, че се занимавали с отнемането на имоти от самотни и възрастни хора.

В един момент, явно нещо се е объркало и започнали убийства.

Бахлова изчезна миналата есен. Просто така излязла от дома си и не се върнала. Взела такси и слязла на ул. „Булаир“, където камерите я засекли за последно. Юмер изчезна преди месец, седмица по- късно тялото му бе открито,пише труд.

Рагевски и Готвача го пренесли в бидоните посред бял ден, засекли ги много камери.
Бургас не помни подобен хорър. Градът е смразен от страх. Хората се надяват полицията бързо да разплете случая.

Свързани новини

Пиян футболист изнасили 18-годишна

Regiona

Разкриха бракониерство в борова гора над местността „Предела“! Поставени са примитивно чакало и примки за улов на диви животни

vesito

Приятелят на убитата Андреа към семейството й: Спестявах пари за годежен пръстен, но понеже няма да стане, вземете ги за надгробната плоча

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.