Осигуряват топъл обяд на 100 човека с ниски доходи в община Банско

Навреме дадената помощ е най-ценна – такава е идеята на краткосрочната програма за целево подпомагане с топъл обяд на уязвими лица в община Банско.

Проектът е с продължителност от 1 май до 19 юни 2020 г. В неговите рамки се осигурява топъл обяд на 100 човека с ниски доходи и под линията на бедност, както и самотни уязвими лица и възрастни над 65 години без доходи и близки, които да се грижат за тях по време на извънредното положение.

Топлият обяд се приготвя в кухнята на „Дoмашен социален патронаж“ на Заведенията за социални услуги към община Банско и се доставя до домовете на включените в услугата.

Проектът се финансира от Агенция за социално подпомагане в сътрудничество с Община Банско по Целева програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация – 2020 г.“

Свързани новини

Две коли се удариха на бул. „Кирил и Методий“ в Благоевград

vesito

/Видео/ Здравният министър категоричен: Няма място за притеснение, достатъчно са болничните легла за пациенти с COVID-19  в Сандански и в Петрич

bilyana

На първа линия! Д-р Румен Кондев лекува над 8 месеца хора с различни професии, но с един и същи проблем – Ковид-19

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.