Огнеборците на Белица №1 на национална надпревара

Днес в зала 6 на НДК екипът от Доброволно формирование при Община Белица участва в церемонията по награждаване „Пожарникар на годината“ – 2019.

В категория „Доброволно формирование на 2019” на първо с най-многобройни участия за годината първото място бе отредено на ДФ – Белица с ръководител Лазар Андреев.

Директорът на ГДПБЗН – Николай Славеев Николов връчи на победителите от Белица грамота за първо място, плакет и парична награда.

Класирането е извършено по точкова система, която включва гласа на всеки член от комисията, брой произшествия през 2019 г. на съответното ДФ и брой получени гласове на facebook страницата на НАДРБ.

Свързани новини

/Видео/ За първи път! Извънредно заседание на ОбС при засилени мерки! Съветниците събират лични средства за подпомагане на болницата в Благоевград
Местните парламентаристи отпуснаха парични помощи на 30 души в тежко положение

desi

Условни присъди за двама пияни шофьори и за дрогирана жена зад волана

vyara

Работна група от Банско на визита в турската община Ерзурум

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.