Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и компания

Луната във Везни ще ни даде още един ден, още един шанс над обичайното, така че да разчитаме на повече диалогичност, разбиране, да заложим на вид компромис и справедливост, така че да укрепим важни за нас връзки, лични или делови, да проведем конструктивни разговори и преговори.

Най-много възможности получаване, ако успеем да привлечем на наша страна вид опека и одобрение, като проявяваме повишена социална активност, изказваме идеи, желания и намерения, съответно кой да ги подкрепи, с кого да обединим усилия в избрана цел.

При всички случаи- най-силно влияе на взаимоотношенията си или денят е показателен затова на кого можем да разчитаме, с кого трябва да преобразим отношенията си, за да бъдат по-здрави или въобще с кого трябва да прекратим контакт, защото вреди на общественото ни положение, репутация и т.н.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и компания, може да проведете доста конструктивни разговори, които са полезни за бъдещото ви развитие, може да получите предложения и известия, способни да разширят шансовете ви за развитие или поне ще се превърнат в повод за сърдечна радост, приятни изживявания. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки и партньорски отношения. Общуването се превръща в проводник на множество знания и възможности. Все пак, ако има нещо тайно, недоизказано или деструктивно в някой ваш контакти, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки и да го преодолеете… Денят е подходящ да анализирате- с кого да обедините усилия и от кого да страните, за да се предпазите от загуби- чисто финансови или пък морални… Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващи ви възможност да демонстрирате най-доброто от себе си и да спечелите нещо важно за вас. Може да подействат и позитивно на доходите си, ако условията на го позволяват. Подходящ ден да преговаряте за интересите си, да наваксате с евентуални пропуски като текущи ангажименти или на работното място…

Близнаци, Водолей, Везни– това е доста позитивен ден за вас, подходящо време да демонстрирате потенциала си, да бъдете забелязани, да получите нужната подкрепа и одобрение. Днес с по-голяма лекота постигате целите и желанията си, важно е- в каква посока ще влезете тази мощна енергия, която на този етап в залива и надарява с възможности. Подходящо е да се концентрирате върху конкретна задача, да направите нужните стъпки, а звездите ще ви подкрепят. Днес може да разчитате и на доза късмет. Ценете високо хора и обстоятелства, които спонтанно застават на пътя ви и допринасят за благоденствието или чувството ви на щастие. Все пак, ако има някакви тайни или деструктивни процеси, които ви влияят, то Те ще бъдат по-видни от обикновено, за да вземете мерки и да се справите. Не е изключено известно напрежение във вашия дом, след което всичко да се преобрази в една по-позитивна посока, защото се намират варианти, изход или решение.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да наваксате с дела, които са изостанали във времето, но са важни за вас, допринасят за вашето благоденствие. Възможни са промени в най-близката ви среда на съществуване, в оптимален случай- вие ще хармонизирате домашната, семейна среда, ще получите повече подкрепа от страна на близките си. Подходящо време да инвестирате в дома си или да извършите преобразования, които могат да имат позитивен ефект за дълго. Хубав ден да създавате и укрепват и връзки, които ще допринесат за вашето благоденствие, да привлечете на ваша страна покровител и т.н., ще имате такава възможност… Появяват се хора или обстоятелства, които ви подкрепят, но може да ви изправят и на прага на житейски кръстопът. Ако някой действа против интересите ви и може да ви донесе материални щети, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки.

Свързани новини

Рецепта на деня: Миш-маш с печени чушки

Regiona

Меган Маркъл и принц Хари на тайна визита в Лос Анджелис

Regiona

По-дълго ще живеем, ако пеем

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.