Овен, Лъв, Стрелец–  днес водите доста конструктивни разговори, които ще помогнат да утвърдите позициите си в колектив

Луната във везни днес ще усили нашата диалогичност, така че можем да очакваме- конструктивни разговори, които ще укрепят, важни за нас връзки с хора, които влияят на просперитета и бъдещото ни развитие.

Ние можем да укрепим партньорските си отношения с нашия брачен или романтичен партньор, но можем също така-  да заздравим или създадем контакти, които са с авторитетни личности и със съответните позитиви за нас.  Информационният поток е много усилен, но и както казах вече- конструктивен, можем да разчитаме на прояви на повече справедливост и разбиране  в общуването.

Препоръчително е  да сме социално по-активни, за да не пропускаме шансове, въпреки че някои от тях са ми ще застават на пътя ни…

Всичко това се случва на фона на трансформации в нашите отношения, поради тази причина може да се каже, че  перспективните връзки ще стават  по-надеждни, други ще се трансформират  в положителна посока, но не е изключено да има и такива, които следствие на вид преоценки – ще се разпаднат.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец–  днес водите доста конструктивни разговори, които ще помогнат да утвърдите позициите си в колектив, да наложите вашия авторитет  или пък да привлечете подкрепа, одобрение от страна на влиятелни личности.  Представяте се в отлична светлина, водите конструктивни разговори. Денят е отличен-  да укрепите партньорските си отношения и важни за вас връзки.  Чудесно признак е, ако днес всичко е наред  между вас и  близките ви, можете да разчитате на същото и в бъдеще.  Някой от вас ще получат новини, предложения, които ще им подействат стабилизиращо, ще допринесат за самоувереността ви и т.н.  Подходящо време за водене на преговори, разяснителни разговори и т.н..

Телец, Дева, Козирог– чудесен ден да се докажете на работното място  и да извлечете оптимални позитиви от това. Денят е показателен за позициите ви  и възможността да израстете кариерно.  Предложения и известия, които се отнасят до работата ви може да се окажат  доста перспективни и позитивни за бъдещето ви развитие. Подходящ ден- да стабилизирате или по-добрите доходите си, да преговаряте за интересите си. Ценете високо онези, които ви подкрепят финансово или морално…

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-позитивните дни за вас от цялата седмица, вие с по-голяма лекота  привличате внимание, печелите симпатии и одобрение, възползвайте се по оптимален начин. Днес може да имате усещането, че всичко се случва с по-голяма лекота и на практика да е точно така.  Притежавате доза късмет  и все ще се намери някой или вид обстоятелство,  които да порадват сърцето ви.  Препоръчително е да сте по-инициативни  и това може да има по-широко и благоприятно отражение  върху постигането на определена цел.

Риби, Рак, Скорпион–  налага се да наваксате  с дела, които може да са изостанали във времето, но сега  намират изход и решение. Пред вас могат да се разкрият алтернативи, шансове, понякога и скрити до този момент.  Ако се налага промени в живота ви, днес ще имате избор, от който да се възползвате. Може да подействат и позитивно на благосъстоянието си като привлечете на ваша страна вид подкрепа, одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви.  Подходящ ден  да хармонизирате най-близката си среда на съществуване…

Свързани новини

ЛАТИНО СЕРИАЛ: Потоп от сълзи удави любовния триъгълник във „Фермата“. Годеницата на общинския съветник нахлу в стопанството и му сви сърмите: Няма да се откажа лесно от теб (СНИМКИ)

Regiona

Плеймейтки тръгнаха на турне из цяла България (СНИМКИ)

Regiona

Голям астероид преминава покрай Земята

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.