Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти

Луната в Дева ни прави практични и ни помага през първата част от деня да отхвърлим доста ангажименти, да действаме целесъобразно и да подейства ме позитивно на доходите си, да спечелим нещо важно за нас или поне да защитим интересите си.

Първата част от деня е доста ползотворна, но през втората- ще имаме все повече нужда от почивка или пък ще възникват външни обстоятелства, които ще объркват предварителните ни планове поради допълнителни дела, които трябва да отхвърлим, нещо може да ни разсейва и да променя графика ни. В оптимален случай- критичните ни и аналитични оценки се сблъскват с евентуални илюзии, ако има такива…

Като цяло денят е позитивен, усещането е, че можем да си върнем някаква минала възможност, концентрирани сме върху нея и всъщност действително- поради ретроградното движение на Меркурий имаме право на втори опит..

Можем да очакваме позитивни преобразувания, които касаят приоритетно отношенията ни.. Преговори и разяснителни разговори ще бъдат полезни…

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и ползотворен, особено през първата част от деня- вие може да подействат и позитивно на доходите си, може да получите някакъв морален или материален стимул, понякога и под формата на изненада или внезапен шанс, това също може да е идея, която виждате, че ще се осъществи… Полезно е да обсъждате теми и действате в посока, която ще защити интересите ви, ще отвърди позициите ви на работното място и т.н.. Следобед, ако има нещо, което препятства доброто ви представяне и кариерно развитие, то ще бъде по-видно, обърнете му внимание, за да не го провлачвате и в бъдеще. Следобед и вечерта се пазете от необмислени разходи, може да сте по-разсеяни или да имате нужда от почивка.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня вие може да постигате цели по един спонтанен начин, всичко ви се получава с по-голяма лекота, пред вас могат да се оформят и някакви внезапни възможности, от които да се възползвате. Намирате се в хубав период, през който можете да защитите интересите си или към вас се възвръща някаква минала възможност, приоритетно свързана с доходи, но не само. През втората част на деня и вечерта- може да се въвлечете в разяснителни разговори или да чуете новини, които допринасят за това-да идентифицирате истини или пък, ако има някакви тайни, илюзии дори при определени контакти, ще разберете и ще вземете мерки.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква повишена адаптивност, за да може да се справите с рутинни дела, но също и такива, които са се натрупали във времето, но още не са открили изход и решение, това може да са лични приоритети, свързани с дома и семейството и т.н. В друг случай- може да имате нужда от малко повече почивка, да обърнете внимание на себе си или пък да направите важен избор. В следобедните часове и вечерта тази тенденция ще се усили, по различни поводи може да си правите равносметка на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви нанася щети. Нека тези анализи да предизвикат адекватни мерки, така че да се освободите от всичко, което е като тежест, предизвиква загуби, денят е много благоприятен за това. Може да надникнете отвъд видимото или да погледнете в по-далечното бъдеще и това пак така да ви помогне да изберете посока, ако усещате, че се налага да реагирате така.

Риби, Рак, Скорпион– звездите ви фокусират върху важни за вас отношения, през първата част от деня може да проведете доста конструктивни разговори, може да получите интересни предложения, а при висока социална активност от ваша страна- вие можете да отключите внезапен късмет, шанс от който да се възползвате. Струва си да преговаряте за интересите си, да търсите вид подкрепа и ще я откриете. В следобедните часове и вечерта обстоятелствата малко се променят, възможно е да се сблъскате с малко по-голяма критичност от отсрещната страна, но нека това да се превърне във верен коректив, ценно знание, от което да се възползвате, за да видите обстоятелствата около себе си от един друг ъгъл. Като минимум разбирате- с кого гледате в една посока и с кого се разминавате…

Свързани новини

Как да сме щастливи, докато сме необвързани

Regiona

Бразилските проститутки искат ваксини

Regiona

Дневен хороскоп за 17 септември: Трудни решения за Лъв, Скорпион- бъдете по-позитивни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.