Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти 

Луната във Водолей днес ще усили нашата социална активност  и ще ни насочи  към необходимостта да се доказваме в колектив, за да не бъдем изместени, за да постигнем по-лесно намеренията си, за да се справим с повишена конкуренция, за да се предпазим от евентуални загуби- морални или материални.

Възможно е  стари и неразрешени теми от миналото  да напомнят за себе си, те ще касаят приоритетно  взаимоотношения с хора, които влияят на бъдещето ни развитие, финансова сигурност.. Това може да са по-възрастни и влиятелни личности, но в някои случаи може да са и стари приятели…

И така, водеща тема и цел днес е  да заздравим важни за нас контакти, да се имплантираме  в колектив, да обединим усилия с онези, които ще играят ролята на защита, помощ, полезно сътрудничество.

Докато Луната е във Водолей  се пренареждат колективи, така че това е оптимално подходящо време  ние да намерим своето най-подходящо място.  По-отворени сме  към нещо ново и различно, така че традиционно-  денят може да е интересен,  а в следобедните часове и вечерта  съпътстван от изненади  и нека те да бъдат приятни, а не обратното…

Поне разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме.

Възможни са повишени разходи, в оптимален случай- инвестиции в нас или любими хора, в не толкова позитивен вариант-  това мога да бъда щети  нанесени от другите  и според това кого допускаме до себе си, как се отнасяме към него и т.н.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти  и може да не премине по предварителен график, а според известия, изисквания, понякога и претенции, с които трябва да се съобразите или да отговорите на тях.  Информационният поток е много усилен, може да ви донесе важни новини, които определят вашите бъдещи планове, позиции в колектив или това касае партньорски отношения- лични или делови. Научавате истини  или факти, които може да са ги обядвали до този момент. Ескалират въпроси от миналото и нека това да се превърне в повод  да се справите с онези, които са неразрешени  и застават между вас и  важни за вас хора. Разбирате на кого и в каква степен може да разчитате. Пазете се от влияния, които могат да ви донесат щети- морални или материални. В оптимален случай- харчите повече за себе си или за любими хора.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, възможно е да възникне задача, с която трябва да се справите, това може да е трудност, която да превъртите в полза  или да отстраните от пътя си, а това да се превърне знакова победа,  ключово  събитие, което касае бъдещи перспективи на развитие- приоритетно засягащи професионална реализация, кариерно развитие, финансово състояние, понякога- дома и семейството.  Ако днес всичко е спокойно, това ще е отличен признати и за в бъдеще време.   Случващото се е много важно, показателно за бъдещи перспективи на развитие, израстване по йерархичната стълбичка  или поне съхраняване на онова, което сте извоювали до този момент.

Водолей, Везни, Близнаци– днес сте по-склонни от обикновено  да си правите равносметки, вероятно и не без причина, аз защото стари и неразрешени въпроси  отново изплуват на повърхността и ви фокусират върху тях, понякога може да имате усещането за „ дежа вю“ , може да приемете това като втори шанс, така че сега да действате различно  и съответно да получите различен  и по-добър резултат от  преди.  Някой от вас ще се представят в различна светлина, може да действате рязко, така че да скъсате връзки или да се дистанцирате от онези, които нямат място в бъдещото ви развитие. Може да попадате в ситуации, които са леко напрегнати и изискват повишена адаптивност,  за да защитите интересите си  или да превъртите предизвикателства в полза.   Можете да влияете на тенденциите на обичайното, това е сила и отговорност.

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква повишена адаптивност, така че да се справите с дела, които са изостанали във времето, но изискват да им обърнете внимание, защото не търпят повече отлагане.  Възможно е да възникват все  странични задачи, които да объркват предварителните ви планове, особено в късния следобед и вечерта.   Възможно е да чуете новини или да получите известия, които да ви изненадат, някой от вас могат да научат тайни, но това винаги е полезно. Водеща задача за мнозина –  да получат подкрепа и одобрение от хора, които допринасят за благоденствието им… Поне и в по ярки краски разбирате- кой ви нанася щети, морални или материални, на кого и в каква степен можете да разчитате.  Не са изключени и повишени разходи, в оптимален случай- полезни инвестиции…

Свързани новини

Дневен хороскоп за 20 февруари 2021г.

vesito

Ето го палата на Слави за 4 млн.

vyara

Участничка в „Мастър шеф“ роди

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.