Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста ползотворен за вас

Днес сме под  влияние на Новолуние в Дева, което е напълно позитивно за нас. То ще ни даде шанс  да  подредим по-добре живота си, така че да бъдем по-успешни  в чисто професионален аспект, да бъдем по-ефективни в своите действия, да материализираме целите си, да по действаме позитивно на доходите си.

Новолунието в Дева  ще ни помогне  да направим промени  или вид обновление, което ще има оздравителен ефект  върху нашия живот- буквално и в по-широк смисъл.

Ще забележим, че през следващите няколко дни  и почти през цялата седмица-  ще сме здраво стъпили на земята, ще преобладават рационални и критични съждения, вид прозорливост, способност да забелязваме детайли,които ще ни помагат  да вземаме правилни решения, да действаме целесъобразно, да защитаваме интересите си и да постигаме набелязаното…

Както повечето от вас знаят, по време на Новолунието е препоръчително  да направим определени стъпки, дори и символично в посока, която ще допринесе за благоденствието ни.  Това много ще прилича на посяването на семена  в подходящо време, така че те да дадат реколта, плодове, резултат…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста ползотворен за вас,  подходящо време  да се докажете на работното място, да извоювате успехи, които ще имат позитивен ефект върху репутацията ви, кариерното ви развитие и т.н.. Ако желаете промени в този сектор, подходящо е да направите първи стъпки в тази посока днес  или през следващите около два дни.  Денят като минимум е показателен-  някакви шансове може да разчитате, за да подобрите благосъстоянието си и материализирате желанията си. Високо трябва да цените внезапни и изненадващи възможности, които могат да застанат на пътя ви  под формата на предложения  и не само…

Телец, Дева, Козирог–  изключително ползотворен ден за вас, мнозина ще се чувстват в свои води,  защото сте в център от внимание, усещате силата, че може да влияете на околните, че в значима степен тенденции и събития  се определят  от вас самите.  Инициативността днес е много важна, дребни стъпки или пък решения, ще имат широко отражение. Подходящо е да си поставите по-високи и по-далечни цели, които да прораснат в живота ви. Днес мнозина ще получат вид подкрепа  или повод за сърдечна радост, ценете високо  хора и обстоятелства, които допринасят за това.  Не пренебрегвайте интуицията си, спонтанни и креативни идеи, които ви осеняват.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес може да поставите едно ново начало, което да хармонизира най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.  Възможно е да възникнат варианти, идеи и възможности, които да ви помогнат да намерите изход и решение  за сложни и неразрешени въпроси.  Денят не протича традиционно  и в график, може да имате нужда от почивка, да наваксате с изостанали дела… Справяте се отлично, но е по-добре да се движите по течението, без особено усилие- това, което  ги подкрепя и трябва да остане в живота ви  ще застане на пътя ви, за да се възползвате и т.н..

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и компания, ценете високо хората, които ви подкрепят. Ако днес всичко е наред в отношенията ви и получите вид подкрепа от важни за вас хора, това ще е отличен признак. Може да проведете доста конструктивни разговори, да получите интересни, полезни новини, способни да преобразят връзките ви…Денят е показателен за отношенията ви, силни и евентуални слаби звена. Същевременно  точно на тях влияете най-много. Възползвайте се, обновете и заздравете отношенията си.

Свързани новини

Продават на търг интимни писма на Кенеди до шведската му любовница

Regiona

Ски сезонът е открит – запази хотел в Банско

Regiona

Най-екзотичният плаж в Гърция е на крачка от България (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.