Овен, Лъв, Стрелец–  денят е доста конструктивен за вас

Луната в Телец ще продължи да ни държи  здраво стъпили на земята, така че днес нашите действия и в повечето случаи  ще бъдат конструктивни, ще ни помагат да защитим интересите си или да материализираме желанията си, чрез подходящ подход, чрез правилни оценки- какво е най-ценно  за нас, как да го задържим или привлечен и т.н.

Доста конструктивен ден, през който можем да направим така, че да допринесем за комфорта си на съществуване. Ако някой действа против онова,  което е важно за нас, скъпо ни е,  тогава ответната реакция  ще бъде много рязка,  крайна и със съответните последици.

Днес можем да спечелим нещо важно за нас, да подействаме положително  на благосъстоянието си, можем да харчим и над обичайното, но можем и да разчитаме, че това ще бъдат полезни  инвестиции и в нещо, което си струва, допринасят за чувството ни на щастие   и т.н.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е доста конструктивен за вас, натоварен с множество ангажименти, но и  продуктивен. Може да действате така,  че да спечелите нещо важно за вас, чисто финансово или друго  и под формата на морално удовлетворение… Ако желаете да защитите интересите си, подходящо е да го направите днес, да преговаряте за тях и т.н.  Все пак  не са изключени и повишени разходи,  както и недоразумения  по теми свързани с парични потоци…

Телец, Дева, Козирог–  денят е напълно позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, това води до вид спокойствие и удовлетворение. Оказвате силно влияние на важни за вас хора, възползвайте се по оптимален начин  и ще имате възможност да материализирате  вашият желания… Притежавате доза късмет, ще намерите начин да порадвате сърцето си.

Близнаци, Водолей, Везни-  денят е подходящ да по-добрите  най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Днес може да се намерят варианти,  които ви действат като своеобразен отдушник за сложни  и заплетени казуси, значително от миналото. Пред вас се разкриват варианти на развитие, може да сте изправени пред избор,  който ще има позитивно отражение  на различни нива. Мнозина ще прекарат деня нетрадиционно или в компанията само на любими хора.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е интересен,  не ви липсва  внимание, напротив-  мнозина се  разтоварват в приятна компания,  провеждат ползотворни  разговори, които могат да оздравят отношенията ви, могат да изчистят евентуални недоразумения, ако съществуват такива между вас и важни за вас хора. Проследявате причинно-следствени връзки, които пак така засягат взаимоотношенията, може да надникнете отвъд видимото, така ще е влияете по-добре на бъдещи тенденции…Обменът на информация е повишен, комуникацията има особена и трансформираща сила…

Свързани новини

Бесен клиент буйства в магазин заради забележка за маска (ВИДЕО)

Regiona

Гринго стана камериерка на Софи

vyara

Как да изберем правилната катерушка за котки

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.