Овен, Лъв, Стрелец–  денят е доста емоционален за вас

Луната в Скорпион  традиционно усилва нашата емоционалност,  ще сме по-склонни да се концентрираме върху евентуални опасности  и това ще ни държи нащрек.

Тази тенденция ще се усилва през деня,  така че през втората част и вечерта  може да се превърне в повод  на подозрителност, дори охлаждане или усложняване  на някои важни за нас отношения.  Енергията не е лека,  действително може да ни покаже невидими на пръв поглед предизвикателства, които ще трябва да преодоляваме в лицето на конкретни хора, които препятстват пътя ни към успеха  или вид обстоятелства..

Но трябва да се пазим- част от ситуациите да не провокираме сами  със собственото си и по-крайно поведение.

Усилват се нашите инстинкти, предчувствия, хубаво е да се доверяваме на интуицията си.

Днес всеки и в различна степен  може да  демонстрира  свои скрити качества  или прикривани до този момент чувства и отношение, или поне ние ще може да ги идентифицираме по-лесно и съответните позитиви.  Какво желаем най-силно- също ще бъде по-видно.

 

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е доста емоционален за вас, може да имате предчувствия, да се концентрирате върху някои предизвикателства, които трябва да преодолявате. Мнозина ще преоценят  важни връзки, защото виждат едни нови черти в отсрещната страна  или пък провеждат разговори, чуват новини, които действат по подобен начин. Променяте  вашият подход, понякога и вашата среда, може да оздравите   едни контакти, но да  прекратите или преосмислите други, според получена информация, вид прозрения и т.н.

Телец, Дева, Козирог– във фокус  са важни за вас връзки, партньорски отношения.  Днес могат да ескалират важни събития, които ще ви покажат  на кого и в каква степен можете да разчитате, кой допринася за чувството на щастие   или точно обратното. При всички случаи денят може да се окачестви като преобразуващ за контактите ви, възползвайте се и насочвайте, доколкото е възможно…

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях могат да бъдат допълнителни или непланирани, а това може да  внесе известно напрежение  в ежедневието ви, особено  през втората част от деня. Получавате подсказки  за силни и слаби звена в професионалната ви реализация  и приоритети, които се отнасят до репутация, материално благополучие и т.н..  Същевременно на тази част от живота си може да влияете най-силна  като направите избор, промените нещо, за да получите различен и по-добър резултат.  Не са изключени все пак повишени разходи, но те могат да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции. Ако има някой, който точи ресурсите ви, ще бъде по-видно, за да го отстраните от пътя си.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще е много висока  и това ще е повод, да сте в център от внимание или събития.  Вие влияете на емоционалния фон  на вашето обкръжение, това е сила, но и отговорност.  Емоциите, които изпитвате, част от тях може да са прикривани или потискани до този момент,  сега трудно ще бъдат овладявани  и лесно ще изплуват на повърхността  със съответните последици.  Може да вземете важни решения, които да имат дългосрочно отражение, както върху вас самите, така и върху близките ви, обкръжението ви  и т.н. Интуицията ви е забележителна, не я пренебрегвайте…

Свързани новини

Хороскоп за 17 януари 2020. Овен – повече работа, Лъв – не бъдете като фурнаджийски лопати

vesito

Бивш левскар изпусна Благовеста Бонбонова

Regiona

Маджо повери империята си в ръцете на 3 жени

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.