Общински куклен театър – Благоевград с премиера на „Снежната кралица“

Приказката на Ханс Кристиян Андерсен „Снежната кралица“ оживява на сцената на Общинския куклен театър – Благоевград. Премиерното представление е на 17 ноември (сряда), от 18:00 часа, в Младежкия дом.
Режисьор на постановката е Тодор Вълов, сценографията е на Ивайло Николов, а куклите и костюмите са на Ива Гикова. Спектакълът е с музиката на Вивалди, като музикалната адаптация е на Пламен Мирчев-Мирона, а вокал е Пламена Ангелова. В героите от „Снежната кралица“ ще се превъплътят актьорите Десислава Чардаклиева, Дияна Георгиева, Наталия Петкова, Йоана Рачева, Атанас Димитров, Виктор Кападжиев и Александър Станковски. Постановката е финансирана от Общинския фонд „Култура“.
„Снежната кралица“ е една от най-красивите приказки на Андерсен. Трогателна история за самоотвержената любов, побеждаваща злото, за вярата и предаността, които правят и най-крехкия човек силен, решителен и смел пред лицето на несгодите и тежките изпитания.
Тя е прекрасен повод да поговорим с детето за вечните ценности, за борбата между доброто и злото в душата на всеки от нас.
За резервации може да позвъните на телефони 0878 881 793 и 0877 600 180.
Цялата програма на Общински куклен театър- Благоевград може да видите на http://www.kuklenblagoevgrad.com/.

Свързани новини

ГЕРБ-Благоевград с открити срещи с жителите на 14-те общини

vesito

„Pizza Boxx“ сътвори шедьовър по желание на лоялен клиент

vesito

Участници от цялата страна твориха в рамките на конкурса „Водата и земята“, организиран от Музей на водата – Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.