Общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград е мотивирана да работи честно за доверието на избирателите

На свое заседание ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ Благоевград и общинските съветници направиха анализ на предизборната ситуация в община Благоевград.
Предстоят ни трудни избори – парламентарни избори и важният избор за кмет на община Благоевград, от които зависи развитието на страната ни и на родния ни Благоевград.
Работим в трудно време – на компроматна война срещу ПП ГЕРБ, въпреки декларираните от всички политически опоненти „добър“ тон. Но ние не се плашим, защото истината винаги намира брод. Защото построеното от ПП ГЕРБ е пред очите на хората. Защото, колкото и да е неприятно да се признае, сме първа политическа сила. И това ни мотивира да продължим напред – да работим за доверието на хората. – бе подчертано от общинското ръководство.
Общинската организация е обединена и гарант за продължаване на политиката на ПП ГЕРБ на обновлението и работа – за община Благоевград и неговите жители, за страната и всички българи.
„Предстоят ни избори, – каза общинският ръководител Росица Димитрова, – а ние сме готови да продължаваме да работим и обединяваме хората в доброто!“

Свързани новини

Тежка катастрофа! 62 -годишен мъж загина, друг е ранен

bilyana

Отварят днес паркове и градски градини за кратки разходки

vesito

Проверяват полицай от Благоевград за употреба на неправомерна физическа сила спрямо гражданин

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.