Община Струмяни празнува

Днес е 7-ми април – Празникът на община Струмяни, денят в който през 1979 г. на картата на България официално се вписва нашата община и заема своето достойно място и до днес, съревновавайки се с първите и доказвайки своите достойнства и предимства.
Община Струмяни е благословена от Бога земя, надарена с пъстрите Пирин и Малешевска планина, земя на традиции и горди хора – трудолюбиви и всеотдайни в добрите си дела!
Нека настъпването на красивите пролетни празници Лазаровден и Цветница и в навечерието на един от най-почитаните християнски празници – „Възкресение Христово“ – да си пожелаем да донесат в домовете ни повече здраве, мир, любов и надежда, повече вяра и смисъл да бъдем заедно и да създаваме по-добрия утрешен ден.
Нека продължим да следваме и сбъдваме мечтите си с дръзновение и никога да не забравяме своите корени, които винаги са ни давали сили и воля за живот! Нека си пожелаем все по-големи успехи за нашата красива община!
Очакваме Ви на 8-ми април 2023 г. /събота/ от 16:30 ч. на площад “7-ми април“ – с. Струмяни, за да споделим заедно Празника на Община Струмяни!

Свързани новини

Кметът на община Сатовча с поздравителен адрес по случай 8-ми март

vesito

Всичките 38 кучета в незаконния частен приют в с. Логодаж са без регистрация, издадоха актове за събаряне на 17-те клетки

vesito

Медици от Вътрешно отделение на МБАЛ-Благоевград събраха в един празник 3-и и 8-ми март

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.