Община Струмяни посрещна „Баба Марта“

Както традицията повелява, всяка година на 1-ви март Общинска администрация Струмяни бе зарадвана от посещението на Баба Марта, придружена от децата на група „Смехорани“ от Детска градина „Патиланци“ в село Струмяни.
Цялата пъстра детска група бе посрещната лично от кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев и от целия му екип.
Баба Марта подари ръчно изработени мартенички с пожелания и наричане за здраве, късмет и много щастливи мигове през новата година. За доброто празнично настроение допринесе и програмата, която децата бяха подготвили – песнички и стихотворения посветени на „Баба Марта“ и идващата пролет.
По повод един от най-обичаните български празници „Баба Марта“, служители и деца от Центъра за социална рехабилитация и интеграция към община Струмяни, както и ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в село Микрево, също посетиха Общинска администрация Струмяни и поздравиха всички служители, като не пропуснаха да ги закичат с традиционните за днешния ден червено – бели мартенички.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Свързани новини

Д-р Веселка Мончева назначена за гл. секретар в РЗИ – Благоевград

vesito

Туроператорът Здравка Чимева с лоша прогноза за летния туристически сезон

vesito

Съдът в Благоевград отказа да предаде Петричкия Ескорбар на гръцките власти

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.