Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г

ПОКАНА
Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от 16- ти до 19- ти декември на централен площад „Преображение“- град Разлог.
В тази връзка, имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от благотворителната инициатива, като идеята е всички заедно да се обединим преди предстоящите празници, за да бъдем коледното чудо на нашите съграждани.
Община Разлог планира разположението на общи шатри на централен площад ,,Преображение‘‘.
Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други идеи, с които ще изяви желание, да се подпомогне реализацията на събитието. Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност,ато всички събрани средства ще бъдат насочени към общински „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“.
Ако имате възможност да участвате, моля уведомете ни до 30. 11. 2022г..
Всички желаещи ще бъдат събрани на организационна среща в сградата на Община Разлог. Очакваме вашия отговор на имейл [email protected]
Нека добротата, загрижеността и съпричастността направят по- светли празниците в нашите домове, а топлина да стопли всички нуждаещи се!

Свързани новини

Под диктовката на кмета Румен Томов, съветниците от БСП, ДСБ и групата на Тасков се опитаха да направят преврат и да свалят председателя на ОбС незаконно

bilyana

Журналистът Димитър Димитров празнува ЧРД и споделя: Не е  важно колко години има в живота, а колко живот има в годините!

vesito

ТАРИКАТЛЪК: Мигрант прелетя през граница с парапланер (ВИДЕО)

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.