Община Разлог започна обновяването на пешеходния мост на река Язо

Община Разлог започна обновяването на пешеходния мост на река Язо , свързващ улица „Шейново“ и пешеходната алея с ресторанти и кафета в центъра на Разлог.
На място предстои да бъде изграден нов парапет, показващ част от традициите на Разложкия край. Автентичните символи, които ще красят моста, са продължение на плануваните дейности за обновяване цялостната визия в града и ще допълнят вече изградените такива в началото на парка в Разлог и двата моста, в близост до Читалището и Общината.
„Когато едно нещо е направено здраво преди много години, това не означава, че то не може да стане по-красиво. Придържаме се към идеята на Община Разлог да покаже традициите ни чрез явна и последователна политика на места, през които ежедневно минава голям поток от хора. Всеки мост ще предава част от историята на нашия край, защото красотата на Разлог и нейната приветливост са в основата за развитието на града ни като туристическа дестинация.“, поясни зам.- кметът Иван Гюров.
Следващите действия за подобряване визията на Разлог са насочени към обновяването на моста до сградата на Държавно горско стопанство „Разлог”.

Свързани новини

БВП в евросъюза се увеличава средно с едва 0.2%

Regiona

Председателят Андон Тодоров и съветникът Мехмед Вакльов с горещи коментари за важните точки преди заседанието на ОбС-Благоевград

vesito

Тъжна вест! Битката с коронавируса загуби спортният журналист Никола Шентов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.