Община Разлог въвежда заплащане на депозит, на търговците ползващи пазарището

Община Разлог въвежда заплащане на депозит, в размер на 50 лева, за търговци, предоставящи своите хранителни и нехранителни стоки на пазарището в град Разлог в понеделник.
Действията, предприети от общинска администрация, са във връзка с нерегламентираното голямо количество отпадъци, което се натрупва покрай и в коритото на река Бела река, след приключване на пазарния ден. Целта е всички лица да поемат отговорност, да почистят своето работно място и да изхвърлят отпадъците в обособените за това места.
Депозитът ще бъде връщан на търговците в края на пазарния ден, след като се извърши оглед от общински служител около използваната територия. Ако мястото не е почистено и отпадъците не са изхвърлени в съответните за това места, дейността на съответния търговец може да бъде преустановена на територията на пазарището в Разлог.

Свързани новини

СЛЕД УЖАСА КРАЙ ПАНЧЕРЕВО: Загиналият шофьор е употребил сериозни количества алкохол, съобщи Иван Гешев

vesito

860 са новите случаи на коронавирус, почина един заразен

vesito

/Видео/ Тържествата започнаха! Откриха паметна плоча на генерал Спас Георгиев в двора на черквата в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.