Община Разлог асфалтира няколко улици в Горно Драглище

Община Разлог приключи асфалтирането на 3 улици в село Горно Драглище. С полагане на нова настилка, изграждане на шахти и отводнителни канали, улиците „Четвърта“ и „Пета“ бяха напълно завършени. Нов асфалтов слой е положен и на улица „Седма“.

След приключване на ремонтните дейности временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог- инж. Гърменов, зам. кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров и кметът на Горно Драглище Георги Пандев извършиха оглед на новите улици и обсъдиха бъдещи ремонтни дейности в селото.

Като част от общия план за обновяване на общинските пътища, в град Разлог се извърши и асфалтиране в района на 5-ти километър. Продължава полагането на втори свой асфалт на улица “Втора“ в село Баня, а след това предстой и обновяване на улица „Седма“ в Добърско.

Следващият етап от плана включва асфалтиране на малките улици в град Разлог и промишлената зона.

Свързани новини

Сгащиха крадци на ток на ул. „Андрей Ляпчев“ в Благоевград

vesito

Мария Чорбаджийска стана младежки омбудсман на Благоевград

vesito

Обявиха въздушна тревога с „особена опасност“ в Одеса

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.