Община Петрич в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия

Помагаме заедно!
Община Петрич ще окаже съдействие на Общинската организация на БЧК в кампанията, отворена от днес за дарения, които ще бъдат за пострадалите при земетресението в Турция и Сирия.
В разговор с председателя д-р Бойка Радева е уточнено, че има нужда от съдействие за транспорт на събраните помощи в Петрич до следващ пункт, както процедира БЧК.
Дните за превоза, който ще осигурява Общината, ще бъдат определяни от председателя на БЧК. Всеки съпричастен с трагедията може да направи своето дарение. Пунктът на БЧК в Петрич се намира в сградата на ГУМ /вход от североизточната страна, до паркинга/.
Най-нужни в този момент са:
– нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки;
– спално бельо; топли завивки; хигиенни материали (за лична хигиена).
Всички дарения ще бъдат директно транспортирани за пострадалите райони и следва да отговарят на санитарно-хигиенните изисквания. Това изрично се уточнява от централата на Български червен кръст.
Българският Червен кръст откри и специална банкова сметка в лева за набиране на финансови средства в помощ на пострадалото население в Турция и Сирия:
IBAN: BG64UNCR76301078660913
За пострадалите от земетресението в Турция и Сирия
Можете да подкрепите кампанията на БЧК и с SMS на стойност 1 лв. на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори.
Да проявим съпричастност и да подкрепим кампанията!
Може да бъде изображение със седящ, на открито и текст, който гласи 'национална кампания на 5чк в помощ на пострадалите от земетресението в турция и сирия CUYAPERER EPBEH дари на 1466 цена от лв. национална кампания на бчк в помощ на пострадалите ова сметка: на пострадалите веметресението турцияи сирия прочети повече BG64UNCR7 6301078660913 запострадалите земетресението'

Свързани новини

Зрелищно кукерско шоу в Благоевград на 5 януари

Regiona

Парк „Македония“ се превърна в арена на майсторско шофиране

vesito

Разследват Божков за убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов и атентата срещу Манол Велев?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.