Община Благоевград положи фрезован асфалт по две улици в м. Шейница

Община Благоевград профилира нови две улици, които до момента бяха на земна основа. Те се намират в м. Шейница, в близост до бул. „Пейо Явров“ в областния център на Пиринско.

Това са поредните благоустроени обекти от Община Благоевград с фрезован асфалт.Подобни дейности се извършват на още места в селата, кварталите на града и широкия център.

Предвид множеството постъпили заявления, Община Благоевград уточнява, че същите се обработват, но е невъзможно обектите да бъдат обхванати едновременно.

С профилирането на улици и междублокови пространства, които до момента са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде създадена по-добра и достъпна градска среда.

Исканията на гражданите се взимат под внимание и дейностите ще се извършват поетапно, при наличие на техническа възможност и финансов ресурс.

Свързани новини

Измама с черна магия! Възрастна жена изгоря със 180 лв.

vesito

Лекари се борят за живота на дете, нападнато от куче, било в кома 7 дни

vesito

Близо 200 нови случая на коронавирус у нас

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.