Община Благоевград положи нова асфалтова настилка по участък от ул. „Иван Михайлов“

Община Благоевград ремонтира участък от ул. „Иван Михайлов“, намиращ се при входа на града от гл. път Е-79. С извършване на дейностите са отстранени неравности по шосето, които до този момент създаваха неудобство за водачите на моторни превозни средства и предпоставки за ПТП.

След фрезоване на съществуващата настилка е положен нов плътен асфалтобетон с дебелина 5 см. Направен е битумен разлив, на място са рекордирани и нивата  на уличния отток и на ревизионна шахта. По новоремонтирания участък предстои да бъде положена и надлъжна маркировка за по-голямо удобство на шофьорите.

Извършените СМР са част от Капиталовата програма на Община Благоевград, като в момента от нея се изпълняват множество обекти, намиращи се на територията на града и малките населени места.

Целта на общинското ръководство, в лицето на кмета Илко Стоянов, е да бъдат създадени по-добри условия и по-достъпна градска среда за жителите и гостите на Благоевград.

 

Свързани новини

Как ще се провеждат изпитите в ЮЗУ „Неофит Рилски“?

desi

Община Банско организира кампания по преброяване на безстопанствените кучета на територията на общината.

vesito

Новият областен управител с редица приоритети, един от които е обезпечаване на област Благоевград с достатъчно газ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.