Община Благоевград благоустрои участък от основна пътна артерия в с. Еленово

Приключиха ремонтните дейности по участък от основна пътна артерия в с. Еленово, намираща се до площадното пространство в малкото населено място.

Това е поредният завършен обект от Капиталовата програма на Община Благоевград за 2022 г.

В непосредствена близост до реновираното място се намира спирка, обслужваща линия от градския транспорт, като в периметъра има и множество жилищни постройки. След извършване на ремонтните работи жителите на с. Еленово вече имат по-добри условия за придвижване както с МПС, така и пеша.

До момента по участъка имаше концентрация на неравности, което създаваше редица неудобства.

Сред осъществените дейности  са почистване и подготовка на съществуваща основа, полагане и уплътняване на основа от трошен камък, направа на битумен разлив, полагане на асфалтобетон.

В момента Община Благоевград работи по изпълнение на множество обекти, заложени в Капиталовата програма за настоящата година, като паралелно с това тече и работен процес по изготвяне на списък с такива за изграждане и ремонт, които да бъдат предвидени за следващата календарна година.

Свързани новини

Петима са пострадали при катастрофата в Кресненското дефиле

vesito

Таксиметрови шофьори с подписка до председателя на ОбС Андон Тодоров за удължаване на разрешителните им, топката в ръцете на кмета

vesito

Домашен арест за дрогирания шофьор, прегазил 17-годишната Виктория

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.