Община Банско се включи в 24-то Международно изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция

Община Банско взе участие в 24-то Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се проведе от 30 януари до 02 февруари 2020 г. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света. В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 държави и беше посетено от над 58 хиляди души.

Още от първия ден, интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново Ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града. Особен интерес предизвикаха рекламните материали с вграден QR код, който дава възможност на всеки да разгледа виртуално ски пистите в пълни детайли.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес – партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски-туризъм, на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.

Свързани новини

Масови арести за притежание на наркотици в Пиринско

bilyana

/Видео/ Химичката Илонка Каракичева поведе 12 е клас на ПМГ под звуците на „Корона чао“

vesito

И благоевградчани излязоха по балконите и аплодираха медиците, борещи се срещу коронавируса

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.