Областният управител на Област Благоевград – Бисер Михайлов проведе консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции, избраха председател на РИК

В Областна администрация Благоевград, областният управител на Област Благоевград – Бисер Михайлов проведе консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции, относно състава на Районна избирателна комисия Благоевград за предсрочните избори за народни представители за Народно събрание на Република България на 11 юли 2021 г.

На консултация са поканени да присъстват парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание на Република България, както и партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

На проведените консултации се постигна съгласие за: председател на РИК – Ангел Милчев Ризов от партия „Има такъв народ“, заместник-председател Йордан Стефанов Симонски от Коалиция „БСП за България“, втори заместник-председател Милена Димчова Велкова от Коалиция „Демократична България“, за секретар на РИК предложение направи партия „ДПС“, а именно Галена Николаева Манова-Узунова.

Тъй като се постигна съгласие за състава на РИК между присъстващите представителите на партиите и коалициите ще бъде изготвено и изпратено до ЦИК  писмено предложение от Областния управител  за състав на РИК, ведно с приложенията, посочени в т. 5 от Решение № 5-НС/12.05.2021 г. на ЦИК.

сн: архив

Свързани новини

Милосърдие! Опашки от дарители на кръвна плазма след преболедуван коронавирус

vesito

Един човек, баща, приятел, си отиде, но остави следа завинаги…

bilyana

МБАЛ Благоевград получи нов респираторен апарат със средства от кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.